Το 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας βραβεύτηκε για άλλη μια φορά από το Υπουργείο Παιδείας για τις καινοτόμες δράσεις του, και συγκεκριμένα για τις δράσεις του στον θεματικό άξονα «Υποστήριξη Συνομηλίκων – Μαθητική Αλληλεγγύη», στο πλαίσιο του δικτύου σχολείων «Σημερινός μαθητής ? Αυριανός ενεργός πολίτης του κόσμου» (ΣΗ.ΜΑ-ΑΕΠ).

Σε ειδική τελετή, που οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας και πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, Παγκόσμια Ημέρα του Ανθρωπιστή και της Μουσικής, στο Θέατρο των Αρσακείων Ψυχικού, βραβεύτηκαν η καθηγήτρια- σύνδεσμος κα Έφη Φραγκόγιαννη και οι μαθητές-μέντορες Βαρελά Θεοδώρα-Αναστασία, Καραγιαννίδου Σωτηρία-Λαμπρινή, Κωστόπουλος Αλέξανδρος από τη Γ΄ τάξη, Θάνου Βαλεντίνα, Κοτρώτσιου Σοφία, Χεινόπωρος Γρηγόρης από τη Β΄τάξη, Αθανασοπούλου Μαρία, Ευσταθίου Παναγιώτης, Μωϋσίδου Τατιανή και Ρούσσου Μαρία-Ιωάννα από την Α΄ τάξη.
Κατά την τελετή βραβεύτηκαν οι δράσεις που ξεχώρισαν ανάμεσα σε 200 συμμετοχές στον διαγωνισμό «Συνυπάρχουμε αρμονικά», παρουσία τού Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, προέδρου του Δικτύου «ΣΗ.ΜΑ.-Α.Ε.Π.» κ. Αθανάσιου Φαλούκα και της Συντονίστριας Δράσεων του Δικτύου κ. Αντωνίας Παπατριανταφύλλου.

Αφήστε σχόλιο