Οι μαθητές του σχολείου μας κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2021-2022 έλαβαν μέρος:

·         στον 82ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Θαλής» που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή των Μαθηματικών, Δ. Κοντόκωστα.

·         στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2022 που διοργανώνει το τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση. Υπεύθυνη Καθηγήτρια Ε. Χασάπη.

·         στον 1ο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας Γυμνασίου που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων. Υπεύθυνη Καθηγήτρια Ε. Χασάπη.

·         στον Διαγωνισμό για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών 2021 (Διαγωνισμός σχεδίου T-shirt με θέμα την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών). Υπεύθυνες Καθηγήτριες Ε. Χρονοπούλου, Γ. Γώγου.

·         στον 1ο  Πανελλήνιο Μαθητικό και Νεανικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής και αφίσας FairLife L.C.C. με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων για τις συνέπειες του καπνίσματος και του ατμίσματος και τίτλο «Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα». Τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ανέλαβε η Καθηγήτρια ΟΙκιακής ΟΙκονομίας, Μ. Κάτρη. Το έργο της μαθήτριας της Α΄τάξης Μελίνας Τσελίκη συγκαταλέχθηκε στα καλύτερα της διοργάνωσης.

Τα έργα των μαθητριών μας Μελίνας Τσελίκη, Άννας Μιχαηλίδου και Ελένης Ηλιάκη:

Αφήστε σχόλιο